Lader til elbil

Går du med drømmen om at skifte til el- eller hybridbil? Eller ønsker du blot at lade fra trygheden af din egen bolig uden at skulle køre byen tyndt for at finde en ladestander? Så er du kommet til det rette sted! Hos el-installatør Martin Nielsen udfører vi professionel installation af ladestandere- og bokse i private boliger i Fredericia og resten af Trekantområdet. Kontakt os i dag og hør meget mere om mulighederne for at få grøn energi inden for hjemmets matrikel!

Oplad nemt fra din bopæl

Nemt, billigt og effektivt. Hos os er disse værdier i højsædet – og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Af denne årsag foregår hver af vores installationer i henhold til de gældende regler på området såvel som dine specifikke behov. Når der skal opstilles lader til elbil i den private bolig, er det væsentligt, at den er frit tilgængelig og medgørlig. Dette har vi særligt øje for under opsætningen. Vi trækker ladekablet og indbygger tavlen, så du kun skal koncentrere dig om at få opladt din elbil!

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Vi går en grønnere fremtid i møde – og som følge heraf opstår der hele tiden nye alternativer til at udnytte vedvarende energikilder. Dette gør sig særligt gældende, når der skal vælges lader til elbil. Der findes mange forskellige brands – nogle bedre end andre. Af den årsag følger vi løbende med i udviklingen på området, så du er garanteret den installation af lader til elbil, som passer bedst til dine behov. Vi varetager installationen fra punkt til prikke og tilbyder også gerne vores ekspertise, hvis du skulle have nogle opklarende spørgsmål

Regulering af dit strømforbrug: Undgå uforudsete hændelser

En elbil kræver meget energi, og hvis man ikke har øje for at regulere strømtilførslen, kan man risikere strømafbrydelser i boligen. Derfor anbefaler vi, at du vælger et produkt, der giver dig mulighed for at varetage strømtilførslen nemt, smart og hurtigt. Vores installation af lader til elbil foregår efter bogen, og vi gør alt i vores magt for at udnytte strømmen på den bedst mulige måde – for miljøet og for dig!